REMOVIT logo
REMOVIT

Totaalprojecten

Wat We Doen

1. Leeghalen en Opruimen Onze service begint met het volledig leeghalen en opruimen van uw pand. We verwijderen al het afval en zorgen voor een schone lei om mee te werken.

2. Schilderwerken Onze professionele schilders brengen uw muren en plafonds weer tot leven met een frisse laag verf, aangepast aan uw wensen en stijl.

3. Pleisterwerken Scheuren, gaten en beschadigingen worden vakkundig gerepareerd door ons team van pleisterspecialisten. Uw muren en plafonds worden perfect glad en klaar voor verdere afwerking.

4. Afbraakwerken We voeren kleine afbraakwerken uit zoals het verwijderen van oude keukens, badkamers of andere elementen die vernieuwd moeten worden.

5. Kleine Renovaties Of het nu gaat om het plaatsen van een nieuwe keuken, het installeren van een toilet, of andere kleine renovaties, wij zorgen ervoor dat alles netjes en professioneel wordt afgewerkt.


Onze Voordelen

🌟 Complete Ontzorging: Wij regelen alles van A tot Z, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.
🔨 Professionele Kwaliteit: Ons team van experts levert hoogwaardige resultaten die voldoen aan de hoogste standaarden.
🕒 Efficiëntie: We werken snel en efficiënt, zodat uw pand zo snel mogelijk klaar is voor verkoop of verhuur.
🌍 Milieuvriendelijk: We voeren alle werkzaamheden uit met respect voor het milieu, van afvalbeheer tot materiaalkeuze.


Klanttevredenheid

Bij REMOVIT staat klanttevredenheid centraal. Wij halen onze energie uit de positieve feedback van onze klanten. Lees hier wat anderen over ons zeggen:

“Het team van REMOVIT heeft ons huis na een moeilijke tijd volledig opgeknapt. Ze waren snel, professioneel en het eindresultaat was verbluffend. Dank jullie wel!” – Sarah V.

“Van begin tot eind een geweldige ervaring. Ons pand was binnen no-time klaar voor verhuur dankzij de efficiënte en vakkundige aanpak van REMOVIT.” – Mark D.


Neem Contact Op

Bent u klaar om uw pand verkoopbaar of verhuurbaar te maken? Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis consultatie en ontdek hoe wij u kunnen helpen met uw totaalproject.

Gratis offerte aanvragen
Alle diensten

Totaalprojecten

Leeghaling of Opruiming (Containerpark aan Huis)

Opleveringsschoonmaak of Schoonmaak na Verbouwing

Specialistische Reiniging

Schoonmaak na Uitzetting of Verwaarlozing

Schoonmaak na Overlijden, Onopgemerkte Dood of Trauma

Resultaten

Bekijk hieronder enkele van onze voor- en na foto’s. Want een foto zegt meer dan 1000 woorden. Dit is slechts een kleine samenvatting van onze realisaties. Volg Removit zeker op Facebook voor meer voorbeelden en updates.

REMOVIT logo

Wist u dat u gemakkelijk en zonder verplichtingen een offerte kan aanvragen in 60 seconden tijd? En dat alles volledig kosteloos!

Wilt u een gratis offerte ontvangen?